Akoestiek verbeteren, dit is de oplossing!

Akoestiek verbeteren, dit is de oplossing!

Werk jij op een kantoor of een andere werkplaats ? En ervaar jij veel geluidsoverlast in van binnenuit of buitenaf? Dat kan erg vervelend zijn en tot veel problemen leiden. Geluidsoverlast kan tot veel chaos en problemen leiden. Veel mensen kunnen niet goed functioneren en kunnen hun werk niet goed leveren. De concentratie van de mensen kan zo worden verslechterd dat zij niet goed kunnen werken en dat kan leiden tot stress of een burn out. Daarom is het belangrijk om hier een oplossing voor te zoeken. Foamo is het juiste adres voor hulp bij geluidsoverlast. Wil jij de geluidsoverlast tegengaan? Dan is het goed om je kantoren of andere werkplekken akoestiek verbeteren. De hele dag krijg je te maken met verschillende geluiden om je heen. Als je in een drukke buurt zit of op een industrieterrein kan je veel overlast ervaren. Denk aan drukke snelwegen, bouwbedrijven en veel mensen. Dit kan erg vervelend zijn voor de werknemers en het kan hun werk verhinderen. Het is niet goed dat mensen minder goed kunnen werken door het geluid om hun heen. Daarom is het goed om na te denken hoe je dit het beste tegen kan gaan. Akoestiek verbeteren helpt voor jou en je werknemers om het geluidsoverlast tegen te gaan en een betere werksfeer te kunnen creëren.

hoe werkt geluid?

Geluid verplaatst zich in een geluidsgolf door de lucht. De geluidsgolven weerkaatsen de harde oppervlakken en worden daarentegen door zachte oppervlakken geabsorbeerd. Dit zijn precies de vlakken waar de experts van Foamo zich op richten. Hoe harder de oppervlak hoe harder het geluid weerkaatst. Als je stenen muren hebt en houten deuren hoor je geluid heel hard door de harde weerkaatsing. Bij zachte weerkaatsingen wordt het alleen maar minder, denk aan een tapijt, gordijnen en veel wanddecoratie. Ze kijken naar hoe ze het geluid kunnen verminderen  tot stoppen door de oppervlakten te verzachten. Vaak denken mensen dat alleen theaters en concertzalen met deze problemen te maken krijgen. Maar er zijn super veel verschillende bedrijven die hier te maken mee hebben en daar een oplossing  voor hebben. Denk aan horeca en kantoren deze mensen willen ook een goede rustige omgeving.  Het is belangrijk dat jij lekker rustig kunt eten in een restaurant of werken in een kantoor zonder niet last hebt van allerlei geluiden om je heen. Heb jij veel last van geluid? Dan is dat goed om tegen te gaan! Neem een kijkje op Foamo voor meer informatie of advies.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *